Top 5 Ændringer I Livsstil For At Forbedre Din Sundhed

Top 5 Ændringer I Livsstil For At Forbedre Din Sundhed

En nylig undersøgelse viste, at fire dårlige adfærd—ryger, drikker for meget alkohol, der ikke udøver, og ikke spiser nok frugt og grøntsager—kan hustle dig til en tidlig grav, og, i kraft, alder du ved at så mange som 12 år. En anden årsag er en tilstand kendt som medfødt abnormitet, som er en defekt i hjertet ventil, der er til stede ved fødslen, som en mislyd, lille hul i ventilen, eller nogle type misdannelser af ventiler. Ifølge National Psoriasis Foundation, omkring 30 procent af dem med psoriasis udvikle inflammatorisk arthritis, hvor der kan forårsage permanent skade på leddene. Deltagere, der ikke havde nogen uddannelse, eller havde grundskolen eller ungdomsuddannelserne, blev klassificeret som et lavt uddannelsesniveau. Høj uddannelse blev defineret som at have gennemført mindst en relevant bacheloruddannelse. Min startede for et par dage siden nu, sidste søndag for at være præcis, så det kun er 5 dage siden. Jeg havde en kampsport klassificering til at gå til, Choi Kwang Gøre, og dette var min første sortering efter at have taget denne nye kampkunst op for 7 uger siden. Jeg var træning 3 timer om ugen religiøst for at få den rette standard og få de timer, der er forpligtet til at grade.

Jeg blev diagnosticeret med Hashimotos i 2007. På det tidspunkt var jeg også var, der lider af Alopecia Areata. Gennem min forskning på at forsøge at kontrollere disse sygdomme (lang historie kort) jeg har fundet ud af, at jeg var gluten intolerant. Efter lidt over et år på glutenfri kost jeg ikke længere er behov for synthroid som jeg fik at vide at jeg ville være nødt til at tage resten af mit liv.

Jeg har siden stoppet med at bruge mejeriprodukter og har haft positive resultater. Jeg tror på en streng glutenfri, mejeri-fri kost kan helbrede disse sygdomme. Jeg holdt også op med at tabe håret i alarmerende hast, og jeg er glad for at sige, at jeg har mere hår nu, end jeg nogensinde har gjort i mit 35 år.

Jeg har også tabt 25 pund i løbet af de første år for at være glutenfri, der ikke ville rokke sig, før og uanset hvor meget jeg udøves, og mine led har det bedre og ikke mere syre refluks. Jeg kunne gå på og på - Glutenfri er liv at ændre sig. At få nok søvn er særlig vigtig efter 50 siden en mangel kan øge risikoen for problemer med hukommelse og depression , samt natten falder på.

Som vi ved alle dårligdomme i livet kan få os ned, hvilket ofte fører til en eller anden form for følelsesmæssig nød. Og nogle gange kan en person, der har behov for en måde at hjælpe med at håndtere det følelsesmæssige nød. Dette er, hvor motion kommer i, hvis du skulle snakke med de fleste mennesker, der motionerer regelmæssigt, ville de fortælle dig, hvordan de er i stand til at bekæmpe stress ved hjælp af trænings-og som en coping-strategi. A1C Niveau - En ting, som en diabetiker skal holde op med, er deres A1C niveau. En personer A1C niveau er en måling og beregning foretaget ved hjælp af blodprøver teknikker, som giver en indikation af en persons gennemsnitlige blodsukkerniveau i løbet af de seneste 2-3 måneder. Det er udstyret med en te-filter, en frugt infusionsenheden, omrører (til at blande pulveriseret drikkevarer), en sipper låget, eller en sports låg. De tilbyder en 6-flaske system for $39.99 eller en 3-flaske system for $26.99. Det er en fantastisk gave idé til yoga, fitness og aktivitet buff.

En sund livsstil giver dig fit, energiske og ved reduceret risiko for sygdom, baseret på de valg, du foretager, om dine daglige vaner.

God ernæring, daglig motion og tilstrækkelig søvn er grundlag for at fortsætte en god sundhed. Håndtering af stress-på en positiv måde, i stedet for gennem ryger eller drikker alkohol, reducerer slitage på din krop, på det hormonelle niveau. For en længere og mere behageligt liv, sammensætte din plan for en sund livsstil og leve op til det. Holde vaccinationer er op til dato. Mens de fleste elever vil være blevet vaccineret som barn, nogle billeder kan være nødvendigt at være opdateret, når du indtaster college. Sørg for, at din er opdateret for at holde dig fra at pådrage sig en alvorlig sygdom. Hold dig væk fra usund livsstil og tilpasse sig til disse 5 tips og føler, at de positive ændringer i dit liv og sundhed. Jeg tror, at motion er virkelig vigtigt. Det skal imidlertid være nyttigt, intelligent motion. Den forkerte mængde, type og intensitet kan være så slemt, som ingen motion, efter min mening.

Første gang, da jeg besøgte en læge, før at jeg havde mine perioder efter tre måneder, og strømmen var for mere end 15 dage. Tidligere også mine perioder var uregelmæssig, siden starten af min menstruation, men aldrig blev det så alvorligt. Også jeg plejede at få, mild acne kun på mit ansigt og tilbage. Men da jeg fyldte 20, jeg fik hår i mine brystvorter, og fik masser af acne på mit bryst , ryg og ansigt. Måske fordi det ikke var mangel på god kost og motion, Da jeg blev diagnosticeret med PCOS, jeg er på p-piller, mens de tager 6 måneder af kløften. Giv ikke Revital til dine børn, på grund af en elektrolyt løsning, som vi kan sige, at Børn har brug for anden balance end voksne. Denne undersøgelse er rettet forskellige perspektiver og erfaringer om sund kost, fysisk aktivitet og livsstil rådgivning. En semi-struktureret interview guide blev udviklet omkring disse emner, der er baseret på litteratur om kvalitative undersøgelser og teori om adfærdsændring 31 interview guide, som er indeholdt åbne spørgsmål om deltagernes daglige spise praksis; oplevelser og opfattelser, hvad angår barrierer, virkemidler og sociale påvirkninger for sund kost og fysisk aktivitet samt tidligere erfaringer og fremtidige behov i forhold til livsstil rådgivning (se Yderligere fil 1 ).