Den Rolle Microbiome I Den Menneskelige Sundhed Og Sygdom

l?ge sundhed r?dgivning

Vi er årsagen til vores egen lidelse. Alle behandlinger er Legetøj for at dæmpe Angst i vores sind og lindre spændinger fra Kroppen. Behandlinger ikke hjælpe os, for en stund, men de er ikke en permanent løsning. Vi er nødt til at gå til den egentlige årsag til Sygdommen, og de fleste af tid, det er vores livsstil og vores Vision til Livet. Kronisk obstruktiv lunge-sygdom eller KOL er en sygdom, der kan være forårsaget af luftforurening.


Det AMERIKANSKE National Library of Medicine og National Institutes of Health eller NIH stat, der, med KOL, er en person, luftveje og luftsække miste deres form og blive udspilet eller diskette, og at kronisk bronkitis og emfysem er fælles COPDs. Ifølge the American Lung Association eller ALA, langvarig eksponering til luftforurening—især bil udstødning—øger kvinders risiko for lavere lungefunktion, KOL og dø for tidligt, og lastbil chauffører, havnearbejdere, og jernbanearbejderne kan være mere modtagelige for lunge-kræft-, hjerte - og KOL-relaterede dødsfald, der skyldes kronisk eksponering for diesel emissioner, mens du er på job. ALA bemærker også, at selv lave niveauer af ozon og fine partikler øge en persons risiko for indlæggelse med lungebetændelse og KOL.

Sygdomme i velstand er et begreb, der undertiden gives til udvalgte sygdomme og andre sundhedsmæssige forhold, der er almindeligt menes at være et resultat af stigende velstand i et samfund. Psykologer' forskning er at undersøge, hvorfor velhavende mennesker får et bedre helbred.


Epidemiologiske undersøgelser har bekræftet, at forholdet mellem indkomst, uddannelse og erhverv på den ene side og helbred på den anden.

Undersøgelser har vist, at den relative risiko for død øges betydeligt i takt med rang faldt. Budskabet er simpelt: jo lavere en persons socioøkonomiske status, jo større er deres risiko for både fysiske og psykiske problemer.

Selv om ingen ved, om fastfood i sig selv forårsage diabetes, sundhedsmæssige problemer relateret til fastfood kan øge din risiko for at få sygdommen. Overvægt, fedme, højt blodtryk og forhøjet blod-sukker niveauer har alle været knyttet til type 2-diabetes. Ifølge en 2005 medicinsk undersøgelse, der er offentliggjort i The Lancet," spiser fast-food mad mere end to gange om ugen kan forårsage en gennemsnitlig 10-pund vægt stigning i unge voksne over tid. Bærer så meget ekstra vægt, øger din risiko for at udvikle insulinresistens og type 2 diabetes.

Min far led af, hvad hans neurolog kaldet en Alzheimers sygdom som demens, og han oplevede en drivende begivenhed, der svarer til din onkels. På vejen hjem, fik han på motorvejen, der fører ud af Wash DC og kørte en godt 50 km væk til en forstad på Virginia. Han blev stoppet af politiet, som fandt ham, at køre på den forkerte side af vejen. Jeg vidste der var noget galt, da han ikke kom hjem på sin sædvanlige tidspunkt (jeg glemme, hvad han havde gjort tidligere).
Min datter og jeg var nødt til at gå derned for at få ham. Hun kørte min bil hjem, og jeg kørte ham i hans bil.

Konstruktivisme synes korrekt om nogle sygdomme, det er, samfund, har til tider tænkt, at nogle menneskelige aktiviteter blev patologiske på grund af værdier snarere end videnskabelige beviser. Men det er en anden opgave at vise, at konstruktivisme er korrekte om vores opfattelse af sygdom. Og dette ville også være tilfældet, selvom der ikke var nogen sygdomme, kan det stadig være tilfældet, at vores opfattelse af lidelse, er naturforsker selv om der ikke falder ind under det. Der er ingen enhjørninger, men en analyse af begrebet enhjørning, der siger, at enhjørninger er kæmpe lilla køer, der lever af menneskekød ville være en defekt analyse alle de samme.