10 Tech-Løsninger For At Forbedre Din Sundhed På Arbejdspladsen

10 Tech-Løsninger For At Forbedre Din Sundhed På Arbejdspladsen


Stress i det moderne liv kan nogle gange gøre det svært at føre en sund livsstil. Men du kan begynde at leve sundt, i dag, ved at opnå en sund tankegang. At svare ja til tre eller flere af ovenstående symptomer i løbet af en tolvmåneders periode, kan indikere, at du eller en elsket man har en afhængighed. Det første skridt til at behandle en afhængighed, er den anerkender, at det eksisterer. Jeg havde alle de læger, jeg så på hospitalet forvirrede, mens jeg var der. Årsagen er, at jeg er 43 år gammel med ingen familie historie, som jeg kender. Jeg har ikke højt blodtryk eller højt kolesterol. Jeg har dog røg omkring en 1/2 til 1 pakke cigaretter om dagen. Siden den dag, jeg gik ind på hospitalet, jeg har ikke røget en cigaret! Jeg har en E-Cigaret, som jeg bruger med en 0% nikotin patron. I begyndelsen af 2008, på en almindelig medicinsk check-up, herunder på løbebånd, jeg blev rådet af lægen, at mit hjerte ikke var meget god. Det var ikke ligefrem en overraskelse for mig, som jeg havde mindre smerter i brystet og nogle åndenød ved moderat fysisk anstrengelse. Jeg tog hans råd til at gøre angiogram for en mere detaljeret gennemgang engang i midten af 2008.

Sund opfylder relationer, der er nødvendige for vores følelsesmæssige og fysiske velbefindende. Stress kan reduceres, når vi har folk til at betro sig og venner til at støtte i vores liv. Disse relationer kan være udviklet med venner, på arbejdspladsen, i frivillige aktiviteter, i kirker eller familie medlemmer. Det er ikke mængden, men kvaliteten af venskaber, der betyder noget. Tørrede bønner, spinat, ærter, broccoli, rosenkål, papaya, æble, pære, guava, appelsiner, citroner, hele korn, fedtfattig mælk, brune ris, ostemasse, hørfrø, mandler etc.

Selv om tidsplaner kan være hektisk, din elev bør få mindst 7 timers søvn hver nat. Søvnmangel kan påvirke alle aspekter af dit barns liv, herunder akademikere og relationer. Mangel på søvn kan også sænke immunsystemet og gør dit barn mere modtagelige for sygdom. Ikke springe morgenmaden, som det brændstoffer dit barns krop, og hjælper med at give ham energi til skolen dagen forude. Opmuntre dit barn til at gøre spise sundt og motion for sjov. For eksempel, at han kan finde en sport eller aktivitet, som han nyder at gøre, eller han kan spise eller træne med en ven for at gøre oplevelsen mere behagelig.

En ny pilot-undersøgelsen rapporterer, at den Mexicansk-Amerikanske slagtilfælde overlevende er mindre tilbøjelige til at modtage døgnbehandling rehabilitering end ikke-Spansktalende hvide. Der må ikke ryges. Rygning kan forårsage sygdomme, som kan forebygges sygdomme såsom lungekræft og andre kræftformer. Holde sig væk fra passiv rygning, da dette også kan være farligt for dit helbred.

Kræft kan være en skræmmende ord. Du kan aldrig fuldt ud forstå, hvad det er lyst at høre, at du har kræft, medmindre det er sket for dig. Uanset om kræft er en dødsdom, eller er behandlelige, en cancer diagnoser betyder, at foretage alvorlige ændringer i livet. Det stykke, der følger, har til formål at lette stød sådanne justeringer kan bringe. dokumenteret alle aspekter af planlægning, formidling og evaluering af mindst en sund livsstil, træning program. Jeg, personligt, ikke holde sig til at drikke 6-10 ounce glas vand om dagen. Jeg mener, at hver enkelt af os har visse væske behov og hvis vi lytter til vores krop, vi kan registrere, hvor meget eller lidt der er, for hver person. I virkeligheden, du kan over-skatte-dine nyrer af for meget vand, hvis det er ikke, hvordan din krop processer væsker.

Ifølge de Cleveland Clinic, teenagere har brug for mindst ni timers søvn hver nat for at fungere på deres bedste i løbet af dagen. Det lyder nemt nok, men med tidlig skolestart gange, sidst på eftermiddagen praksis og timers lektier, få nok søvn kan være en udfordring. Sæt en regelmæssig sengetid tid, der giver mulighed for ni timers søvn, inden din teenager har for at komme op til skolen. Din teenager skal også engagere sig i mindst en time for at stille tid" før sengetid. Målet er, at al elektronik skal være slukket for natten, således at hjernen og kroppen til at slappe af. Stille tid, kan det medføre, at lytte til beroligende musik eller læse en bog. Drik ikke på tom mave. Hvis du når frem til snacks, mens man drikker, opt for et sundere valg - vælge en sandwich i stedet for chips eller chips, eller vælge en kylling burger uden mayonnaise i stedet for en kebab med hvidløg sauce. Blokeringer blev fundet igen, og på hans højre side, blev det behandlet med ballonudvidelse, mens der på venstre side en stent indsat. Han har ikke haft videre problemer i de sidste 12 år.

Stress, det være sig fysiske eller psykiske kan skabe kaos med vores sundhed.

En afbalanceret livsstil nødt til at rumme dine faglige, personlige og sociale liv.

Du forsømmer at det er nødvendigt for at få balance i dit liv på din egen risiko, det er ofte ikke let at finde en balance mellem arbejde og privatliv, men du er nødt til at finde en måde. Regelmæssig motion er også afgørende. Mens de fleste læger anbefaler at gå som den ideelle motion for ældre voksne, der går alene, vil ikke vende muskel tab. Skinnebenssmerter er en smertefuld, tendinitis-lignende tilstand, følte langs forsiden af den ene eller begge skinneben. Det er normalt et resultat af at køre på hårde overflader, især når de kører længere afstande, end din krop er vant til, eller at løbe for første gang i lang tid, og at overdrive det. Men det vil stadig forlade den afdeling, halter andre store politiet byer af samme størrelse. For eksempel, Los Angeles Politi har 14 uddannede psykologer og har planer om at ansætte to mere for færre end 10.000 svoret officerer.